LRF Konsult - din arrendespecialist

Tjänsten

Erbjuder värdering, juridik och rådgivning genom 1 400 medarbetare på 130 orter.

Målgrupp

Branschspecifik kompetens för markägare och arrendatorer.

Fördelarna

Vi kan genom vår samarbetspartner LRF Konsult erbjuda en samlad kompetens inom juridik och affärsrådgivning, vilket i kombination med de finansiella tjänster som Arrende Finans erbjuder ger en optimerad intäkt och kostnadseffektivitet för dig som kund.

Om LRF Konsult

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Verksamheten omfattar cirka 1 400 medarbetare som finns representerade på drygt 130 orter, med över 75 000 kunder.

Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som näringsidkare.

Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla, och enkla uppgifter digitala, till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa.

LRF Konsults affärsidé
LRF Konsult säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagaren.

LRF Konsult´s vision
Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult´s kunderbjudande
Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Vi utvecklar företag och deras ägare. Rådgivning med ett helhetsperspektiv inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag.

 

Kontakt