Svea Ekonomi

Tjänsten

Finansieringslösningar för företag och privatpersoner.

Målgrupp

Vi vänder oss till företagare i alla storlekar och branscher som behöver en framåt och säker partner inom finansiering, administration och betallösningar.
Vi vänder oss även till privatpersoner som har behov av spar-, lån- och valutatjänster.

Fördelarna

Vårt breda utbud av lösningar kombinerat med vår långa erfarenhet och finansiella styrka gör att vi kan erbjuda allt från enkla out-of-the-boxlösningar till komplexa skräddarsydda lösningar för ditt
företags behov.

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.

Affärsidé
Svea Ekonomi ska, genom personlig service, erbjuda marknaden effektiva och anpassade lösningar inom finansiering, inkasso, reskontrahantering och betallösningar.

Vision
Svea Ekonomi ska vara en ledande finansiell aktör i Europa.

Kunderbjudande
I över 30 år har vi på Svea Ekonomi hjälpt företag till en bättre ekonomi. Vi tror på företagare och deras drömmar och vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Kontakt